Cargando...
CONTACTA AMB NOSALTRES
Monrunners
Nom

Correu electrònic

Telèfon

ComentarisEnviar
 
RECOMANA'NS

GENERATION UCAN EN MONRUNNERS

Noticias - GENERATION UCAN EN MONRUNNERS
Generació “UCAN” és un nou aliment bebible que està revolucionant la nutrició esportiva gràcies a la innovació de “SuperStarch” com a font d'energia.
L'ingredient principal dels productes Generation UCAN, “SuperStarch” (SuperAlmidon),proporciona energia natural de forma estable i gradual evitant les pujades i baixades brusques dels nivells de glucosa en sang.

“SuperStarch” és un hidrat de carboni complex derivat del blat de moro, que es descompon lentament, mantenint-te per sobre del teu nivell inicial d'energia durant un període de temps significativament més llarg que el que et poden proporcionar els sucres simples o la maltodrexina (veure gràfic).

[La Solució]

“SuperStarch” no provoca les oscil·lacions brusques de glucosa que generen altres hidrats de carboni. En un estudi realitzat es mostra que després de la presa de productes que contenen maltodrexina els nivells de glucosa van augmentar durant la primera mitja hora, de mitjana, un 60% per sobre dels nivells normals en dejú, seguit per una caiguda brusca de fins a un 24% per sota del nivell inicial en dejú.

En canvi, Generation UCAN amb “Superstarch” solament va registrar una pujada inicial limitada, i va mantenir els nivells de glucosa en sang en dejú durant gairebé dues hores. El descens del nivell d'energia va ser de tan sol un 3% per sota del nivell basal després de cas dues hores d'exercici.

Aquesta estabilitat dels nivells de sucre en sang que s'aconsegueixen gràcies a l'ús de “SuperStarch”  es tradueix en absència de fatiga i fins i tot de la sensació de mareig associat als nivells baixos de sucre.

Finalment cal destacar els productes Generation UCAN no porten azucares afegits i estan lliures de gluten, per la qual cosa són aptes per al consum tant de diabètics com de celíacs
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Cargando!   Carregant!